Rugprobleem voor Boeckx: "Nee, ik moet gewoon zien dat ik tot het einde van het seizoen zoveel mogelijk in mijn eigen bed slaap"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 5 reacties
Rugprobleem voor Boeckx: "Nee, ik moet gewoon zien dat ik tot het einde van het seizoen zoveel mogelijk in mijn eigen bed slaap"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Boeckx kroonde zich zondagavond tot één van de helden van de match tegen KV Oostende. De doelman staat echter al een hele tijd te keepen met redelijk wat rugpijn, maar hij kent daarvoor de oplossing.

Boeckx sukkelt al een hele tijd. "Ik denk dat het tot het einde van het seizoen zal zijn", knikte hij. "Maar het gaat wel. Ik moet gewoon zoveel mogelijk in mijn eigen bed slapen", kreeg hij de lachers op zijn hand. "Het matras van bij mijn vriendin ligt blijkbaar niet zo goed."

Het is al een lang seizoen geweest en er komen mogelijk nog wat matchen bij als Anderlecht donderdag de kwalificatie weet af te dwingen tegen Manchester United. De kans is groot dat Boeckx Europees de eerste keer aan de slag moet, want de Spanjaard Ruben is geblesseerd. "De coach kiest en Ruben heeft het goed gedaan. Als hij fit is, is het logisch dat hij speelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties