Wie zou dit nog doen? Hazard wil prestigieuze prijs niet: "Hij verdient hem meer"

Redactie
| 6 reacties
Wie zou dit nog doen? Hazard wil prestigieuze prijs niet: "Hij verdient hem meer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond wordt de PFA Player of the Year bekendgemaakt. Eden Hazard maakt een goeie kans om die prijs voor de tweede keer te winnen, maar eigenlijk wil hij het kleinnood liever naar een ploegmaat zien gaan.

Ngolo Kanté is immers de tweede Chelsea-speler die als topfavoriet bestempeld wordt. En Hazard is zeker van plan om hem die eer te gunnen. "Ngolo verdient hem. En mocht ik hem winnen, nodig ik hem uit op het podium. Dan delen we de trofee", vertelde hij aan HLN.

Hazard is altijd eerlijk en dat maakt hem zo populair. "In mijn ogen is er maar één speler die de trofee verdient: Ngolo Kanté. Niet alleen voor dit jaar, maar voor de twee schitterende seizoenen die op rij heeft gespeeld. Hij is mijn favoriet. En ik hoop echt dat wij wint."

"Het moet niet altijd de speler zijn die de meeste goals maakt of de meeste assists geeft. Ngolo is op dat vlak misschien niet beslissend, maar hij is dat wel op een andere manier. Een beetje verandering kan geen kwaad. Het zou goed zijn voor het voetbal dat er eens een ander type een hoofdprijs wint."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties