Jankovic praat voor het eerst na ontslag, laat zich uit over titelstrijd en: "Dat was hét belangrijkste moment voor Anderlecht"

Redactie
| 0 reacties
Jankovic praat voor het eerst na ontslag, laat zich uit over titelstrijd en: "Dat was hét belangrijkste moment voor Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was misschien wel dé wintertransfer van afgelopen winter: Adrien Trebel die van Standard naar Anderlecht trok - ook al lag Gent lange tijd in polepositie. Achteraf bekeken misschien een beslissing die over de titel gaat beslissen. Aleksandar Jankovic laat zich uit over de hele zaak.

"Zonder Trebel zou Anderlecht niet staan waar ze op dit moment staan. Het heeft ervoor gezorgd dat ze meer konden roteren, wat hen deugd heeft gedaan op fysiek vlak", aldus Jankovic in Le Grand Debrief.

Jankovic zelf is altijd een fan geweest van Trebel: "Hij is heel dynamisch. Hij kan het verschil maken met de bal aan de voet, waarmee hij helemaal anders is dan pakweg Vormer. En hij steekt zich niet weg, maar gaat de moeilijke ballen zoeken."

"Het was voor Anderlecht een van de belangrijkste momenten van het seizoen. Ik denk dat ze kampioen zullen worden, want ze hebben grote kuis gehouden in de zomer en de contractverlenging van Weiler heeft hen ook deugd gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties