Thomas Buffel pakt uit met knap eerbetoon voor overleden echtgenote Stephanie: "Je was nooit de moeder die je wilde zijn, maar jouw liefde zullen ze altijd voelen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt en Redactie vanuit Moeskroen
| 8 reacties
Thomas Buffel pakt uit met knap eerbetoon voor overleden echtgenote Stephanie: "Je was nooit de moeder die je wilde zijn, maar jouw liefde zullen ze altijd voelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Thomas Buffel was het een bewogen seizoen. De aanvoerder van Racing Genk verloor begin 2017 zijn vrouw Stephanie aan de gevolgen van darmkanker.

Op moederdag zette Buffel een knap eerbetoon op Instagram dat hij opdroeg aan zijn overleden echtgenote. "Je was nooit de moeder die je wilde zijn. En hoewel het kort en moeilijk was, de liefde die je hen gaf was onbetaalbaar en zullen ze altijd voelen."

"We blijven hen de waarden van het leven aanleren, zo kan je trots op hen zijn waar je ook bent. Een gelukkige moederdag." Stephanie De Buysser overleed eerder dit jaar op amper 39-jarige leeftijd.

Het geeft ons enkel maar meer respect voor de voetballer die Thomas Buffel is. In en tegen Moeskroen deed hij ook weer gewoon zijn ding als kapitein. En hij laadde zich op, zoals hij dat voor elke wedstrijd doet. Ook al had de wedstrijd weinig tot geen belang.

"Winnen was het belangrijkst, om onze rij met ongeslagen wedstrijden verder te zetten. We hebben doelen gesteld voor onszelf en willen echt gefocust blijven. De voet mag niet van het gaspedaal, anders wordt het misschien moeilijker om te hernemen achteraf naar de finales toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties