Anthuenis erg kritisch voor speler Anderlecht: "Hij mag transfer stilaan vergeten en al blij zijn dat hij mag blijven"

Redactie
| 40 reacties
Anthuenis erg kritisch voor speler Anderlecht: "Hij mag transfer stilaan vergeten en al blij zijn dat hij mag blijven"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht stevent af op zijn 34ste landstitel ooit, maar dat zal niet gepaard gaan met champagnevoetbal. Op het veld van Club Brugge loerde paars-wit opnieuw op de counter. Maar dat was niet het ergste... Lukasz Teodorczyk liet zich niet meteen van zijn beste kant zien...

Teodorczyk toonde zijn middenvinger aan de fans van Club Brugge en provoceerde hen ook... Iets wat niet kan volgens Aimé Anthuenis. "Weiler houdt zijn ploeg gemotiveerd. Er zitten geen ego’s in dat team, het is een team. Enkel Teodorczyk begint iedereen nu wat uit te dagen. Hij blijkt toch wat minder die vedette die hij in het begin was", zegt Anthuenis in gesprek met De Zondag.

Geen goals en agressief

"Let op, ik begrijp ook wel dat hij gefrustreerd is: er komen veel scouts naar hem kijken en die keren nu terug naar Engeland met hun verslag. Daarin staat er dat Teo niet heeft gescoord en dat hij zich agressief gedraagt."

Anthuenis is dan ook scherp voor Teodorczyk. "Ik denk dat hij zijn transfer stilaan mag vergeten. Hij mag eigenlijk blij zijn als hij mag blijven bij Anderlecht. Hij heeft er een goed contract en mag volgend jaar Champions League spelen", besluit de ex-trainer van paars-wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties