Standard wil Club Brugge én Anderlecht aftroeven voor Mechelaar, maar de prijs is hoog

Standard wil Club Brugge én Anderlecht aftroeven voor Mechelaar, maar de prijs is hoog
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het worden drukke weken Achter de Kazerne. Dat wordt elke dag iets duidelijker. Maar de prijs zal er ook naar moeten zijn, zoals wij eerder ook al aankondigden.

Anderlecht, Club Brugge, Gent en bij uitbreiding ook Standard: allen hebben ze voor het nieuwe seizoen zeker ook Belgisch bloed nodig - de komst van Sven Kums verandert daar niets aan. En dus kijken ze allemaal uit naar welke jonge Belgen er op de markt komen.

Mats Rits en Jordi Vanlerberghe zijn er zo twee. Dat gaven we eerder met u al mee, ook dat ze niet tegen zomaar elke prijs te verkopen zijn. Het prijskaartje op het hoofd van Vanlerberghe is 2 miljoen euro, volgens Sport/Voetbalmagazine is dat op Rits zelfs 3,5 miljoen euro.

Rits werd vooral door Anderlecht al het hof gemaakt, maar ook Club Brugge toonde al interesse. Zij zijn ook de enige ploeg die Vanlerberghe nog kan binnenhalen, nadat die Gent weigerde.

En er is ook nog Standard. Dat zou nu ook een move gedaan hebben voor Rits, al wordt dat van andere kanten tegengesproken. Al kennen ook zij de prijs natuurlijk ... 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties