Nog geen akkoord: Mata laat zich uit over interesse Anderlecht

Redactie
| 31 reacties
Nog geen akkoord: Mata laat zich uit over interesse Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht en Clinton Mata van Charleroi staan erg dicht bij een overgang. De rechtsachter zelf is ook gecharmeerd, maar geeft toch een bemerking.

Het is al een tijdje duidelijk dat Charleroi en Anderlecht er alvast uitzijn, voor een bedrag van om en bij de 3,5 miljoen euro. Een grote transfer, waar ze in Henegouwen ook best trots op zijn. "Tegen Anderlecht zeg je geen neen."

Maar Mata zelf, die heeft toch ook nog niet ja gezegd. De rechtsachter staat te boek als een intelligente speler op en naast het veld en houdt ook de interesse van Anderlecht in Widmer in de gaten, want paars-wit hééft al enkele spelers die op de rechtsback overweg kunnen en Mata wil ook speelminuten opdoen.

Dat er een akkoord was, zoals enkele Waalse media berichtten? Dat wil Mata dan ook tegenspreken: "Neen, er is nog geen akkoord", klinkt het. "Ik ben blij met het aanbod van Anderlecht en ik wil hen zeker danken voor de interesse. Maar ik sluit nu nog niets uit: het buitenland, Anderlecht of een verlengd verblijf bij Charleroi: het kan allemaal nog."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties