RSC Anderlecht is kampioen, maar heeft toch een pak werk op de plank liggen: deze zeven spelers moeten met zekerheid weg

Redactie
| 28 reacties
RSC Anderlecht is kampioen, maar heeft toch een pak werk op de plank liggen: deze zeven spelers moeten met zekerheid weg

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht kroonde zich afgelopen seizoen voor de 34ste keer in de geschiedenis tot kampioen. De Brusselaars kunnen rustig toeleven naar een nieuwe Champions League-campagne, en toch ligt er ook heel wat werk op de plank.

Van de kern die 39 man sterk is moeten immers heel wat jongens vertrekken. Het Laatste Nieuws meldt dat Michaël Heylen, Nathan De Medina, Rafael Galhardo, Stephane Badji, Diego Capel, Hamdi Harbaoui en Nathan Kabasele met zekerheid geen toekomst meer hebben bij de Belgische recordkampioen. Voor al deze jongens zal manager Herman Van Holsbeeck dus een oplossing moeten zoeken.

Achter de naam van enkele andere spelers staat dan weer een vraagteken. Kara Mbodj en Frank Acheampong kunnen bij de juiste aanbieding vertrekken. Pionnen als Wout Faes, Fabrice N'Sakala, Trezeguet en Aaron Leya Iseka die terugkeren na een uitleenbeurt weten voorlopig nog niet waar ze aan toe zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties