Engelse clubs vechten om Izquierdo, toptransfer van 20 miljoen euro lijkt in de maak

Redactie
| 37 reacties
Engelse clubs vechten om Izquierdo, toptransfer van 20 miljoen euro lijkt in de maak
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Hoewel er van een officiële deal nog lang geen sprake is, staat het zo goed als vast dat José Izquierdo zal vertrekken bij Club Brugge. De 24-jarige vleugelaanvaller wil maar wat graag een stap hogerop zetten en aan interesse is er geen gebrek...

Nadat Izquierdo de netten bol zette bij de nationale ploeg van Colombia, nam de interesse nog wat toe. Mooie clubs uit verschillende grote competities trekken aan de mouw van de Gouden Schoen, die graag in de Premier League aan de slag zou gaan.

“Sinds zijn doelpunt (bij Colombia, nvdr.) zijn er al heel wat Engelse clubs bijgekomen”, zegt Izquierdo’s manager Norman Capuozzo in Het Laatste Nieuws. “Het gevecht om José is daar losgebarsten. De Engelse clubs vechten om Izquierdo. Uit andere landen duiken ook veel geruchten op, maar buiten Engeland, Duitsland en Italië is er geen concrete interesse.”

20 miljoen euro

Dat Club Brugge straks flink zal cashen, is wel duidelijk. “We mikken nog altijd op 20 miljoen. Een correcte prijs, zeker nu José zich bewijst als international. We zien dan met de onderhandelingen wel op hoeveel we juist uitkomen”, besluit Cappuozo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties