Problemen bij Essevee voor vertrek op stage: "Hij kon niet zeggen dat hij met volle goesting meeging"

Redactie
| 15 reacties
Problemen bij Essevee voor vertrek op stage: "Hij kon niet zeggen dat hij met volle goesting meeging"
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Francky Dury heeft gisteren een zware beslissing moeten nemen voor het vertrek op oefenstage naar Koksijde. De coach van Zulte Waregem had vooraf een gesprek met zijn nukkige kapitein, Mbaye Leye, en liet hem uiteindelijk thuis.

Het is al langer geweten dat Leye niet bepaald meer gelukkig is bij Essevee. De Senegalese aanvaller voelt een gebrek aan respect, zowel van de supporters als van het bestuur van de club. De 34-jarige kapitein werd vorig seizoen een paar keer uitgefloten en dat kon hij niet verteren.

Maar ook zijn contractbesprekingen liggen hem op de maag. Zo wil hij een contract voor twee seizoenen, maar wil Zulte Waregem niet verder gaan dan een verbintenis voor één seizoen. Gisteren had hij voor het vertrek naar Koksijde een gesprek met Francky Dury: "Ik heb hem duidelijk gevraagd of hij met volle goesting mee ging op stage. Hij antwoordde daar negatief op, dus...", zegt Dury in HLN.

Muurvast

Dury hoopt wel nog een oplossing te vinden, al lijkt een transfer onafwendbaar. "Dit weekend zullen we de situatie herevalueren. Het is allerminst mijn bedoeling om hem naar de B-kern te verwijzen. Ik hoop nog steeds op een verzoening, maar het dossier zit muurvast", klonk het nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties