Big Rom op ramkoers met supermanager? Transfer naar Manchester United is nog niet rond

Redactie
| 10 reacties
Big Rom op ramkoers met supermanager? Transfer naar Manchester United is nog niet rond
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot de officiële handtekeningen gezet zijn, zal het de sportpagina's blijven beheersen: de transfer van Romelu Lukaku is immers niet simpel. De aanvaller zelf heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij wil slagen bij Chelsea, maar zijn manager denkt er anders over.

Mino Raiola, zijn Nederlands-Italiaanse manager, heeft heel goeie contacten met Manchester United sinds hij er vorige zomer Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic stalde. En hij verdiende zelf tientallen miljoenen op die deals. Het is dus geen verrassing dat hij ook zijn derde supercliënt daar wil plaatsen.

Maar Lukaku zelf heeft altijd de voorkeur gegeven aan Chelsea en mogelijk wil hij dat ook doordrijven, ondanks dat er al medische testen gepland staan in LA. Daarvoor zou hij dus wel in conflict moeten gaan met Raiola, die de deal al helemaal uitgewerkt heeft. Zijn maatje Pogba, met wie hij in LA vertoeft, zou wel een extra factor kunnen zijn om hem te overtuigen.

Al zal Chelsea ook minstens de 85 miljoen van United moeten evenaren, want die hebben met Everton al een akkoord. Benieuwd of er vandaag een beslissing uit de bus valt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties