'Paris Saint-Germain gaat samenwerken met club uit de Jupiler Pro League'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
'Paris Saint-Germain gaat samenwerken met club uit de Jupiler Pro League'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paris Saint-Germain gooide deze zomer al met veel geld om de Braziliaan Neymar naar de Ligue 1 te halen, maar de Franse topclub rust voor het overige niet op zijn lauweren. Zo maakt PSG ook werk van een samenwerking met een Belgische eersteklasser.

Volgens La Dernière Heure zou PSG graag samenwerken met Royal Excel Moeskroen. Dat is niet zo gek als je weet dat zaakwaarnemer Pini Zahavi de monstertransfer van Neymar naar PSG mee mogelijk maakte. Die Zahavi maakt ook deel uit van de groep die Moeskroen kocht.

Twee verbindingen tussen Moeskroen en PSG

Verder is er nog een link tussen PSG en Moeskroen: Humberto Paiva. De gewezen sportief directeur van Moeskroen is tegenwoordig de rechterhand van Antero Henrique, en die is dan weer sportief directeur bij… PSG. Henrique zal trouwens binnen dit en enkele weken naar België afzakken om met Moeskroen te praten over een samenwerking.

Bij Moeskroen beweren ze momenteel dat er geen sprake is van contact met Paris Saint-Germain, maar er zouden wel degelijk gesprekken lopen tussen beide clubs. Wordt vervolgd... 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties