De meest realistische Anderlecht-speler: "In PSG en München hebben we in principe niks te zoeken"

De meest realistische Anderlecht-speler: "In PSG en München hebben we in principe niks te zoeken"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Frank Boeckx zou in de Champions League wel al eens onder de lat kunnen staan bij Anderlecht. De doelman weet in dat geval dat hij veel werk gaat krijgen: "We moeten realistisch zijn. In principe hebben we tegen Bayern en PSG niks te zoeken."

Boeckx reageerde inderdaad als meest realistische op de o zo mooie loting, maar sportief o zo zware... "Ok, in de Champions League zijn er geen makkelijke ploegen. We moeten er ons bewust van worden dat we hier heel hard voor gewerkt hebben. En dat we nu dus niet mogen afgaan."

PSG en Bayern München, dat is immers mondiale klasse. "In PSG en Bayern hebben we in principe niks te zoeken. Daar moeten we genieten en leren. We moeten er dingen van opsteken. Misschien zien die mannen ons wel als een kleine ploeg en is er een stunt mogelijk. Maar echt op rekenen doe ik niet. Dat zijn twee kandidaat-eindwinnaars hé."

Genieten met hoofdletter G

Celtic dan maar? "We moeten voor de derde plaats gaan. Celtic is misschien wel te pakken, maar dat wordt ook niet makkelijk. Maar ok. Ik herhaal: we moeten genieten met hoofdletter G. Of deze ploeg klaar gaat zijn? Europa is nog iets anders dan de competitie. De motivatie om ons te bewijzen zal er zijn!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties