Begin van tijdperk Lukaku of herintrede van koning Zlatan? Dit vindt Mourinho

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Begin van tijdperk Lukaku of herintrede van koning Zlatan? Dit vindt Mourinho
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze week kondigde Zlatan Ibrahimovic zijn verlengd verblijf bij Manchester United aan. Zo krijgt Romelu Lukaku er wel een geduchte concurrent bij. Maar wie is nu de eerste keuze van José Mourinho?

Op de persconferentie voor het duel tegen Leicester ging Mourinho er uitgebreid op in. "Zlatan kent me en weet dat ik altijd de spelers opstel die in mijn ogen de beste spelers zijn voor het team. Dus als hij hier komt en bewijst dat hij de beste is, zal hij spelen", vertelde hij.

Het kan zijn dat andere spelers hem niet de kans gunnen om dat te bewijzen, zo is het leven

Toch ziet hij Ibra eerder als de back-up. "Het is een extra optie, een extra spits. Zlatan is een ervaren speler", zei de Portugees. "We spelen dit seizoen heel veel wedstrijden. Als we doorgaan in de Champions League en de bekertoernooien, kunnen we in een situatie komen waarin ik niet alleen met Rashford of Lukaku kan spelen."

Met twee in de spits

"Als ik ervoor had gekozen om met allebei te spelen, had ik in januari naar Ed Woodward moeten gaan om een nieuwe spits te vragen. Nu hoef ik dat niet te doen. Ik heb nu een van de beste spitsen ter wereld", zei hij nog over Lukaku.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties