Essevee wil zich nóg versterken: "Laatste dagen domino-effect en dan een zaakje doen"

Essevee wil zich nóg versterken: "Laatste dagen domino-effect en dan een zaakje doen"
Foto: © Photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

De transfermarkt is nog even open en ook Zulte Waregem wil zich eventueel nog wel roeren. Zowel in aanvallend als verdedigend opzicht kan er namelijk nog wel iets bij. Dat beseft ook Francky Dury, al is hij niet in paniek.

“We gaan misschien nog wel iets doen op de transfermarkt, maar we hadden de tijd. Op training is iedereen erg goed bezig: de woensdag voor Standard was het een van de beste trainingen in jaren, echt wel. Met Europees voetbal en zo voor de boeg mag er echter wel nog iets bij”, aldus Francky Dury.

“Gezien de beperkte financiële middelen die we hebben gaan we onze tijd nemen. Als je jezelf niet moet opjagen, dan kan er iets uit de lucht vallen. Zowel offensief als defensief willen we er nog iets bij. Zeker links achteraan hebben we niet al te veel extra opties. Als er met Hamalainen iets zou gebeuren, dan kunnen we een probleem hebben. Daarom dat we ook daar kijken.”

“De laatste dagen van de mercato? Dat is een domino-effect. De ene gaat daar naartoe, de andere wordt dan daarheen verschoven en plots komt er een opportuniteit van iemand die weg mag. Dan kan je nog een zaakje doen.”

Een mogelijk zaakje zou wel eens Mame Thiam zijn. Die heeft het voorlopig moeilijk om zich door te zetten in de Italiaanse competitie en de contacten tussen Juventus en Essevee zijn nog steeds opperbest. Mogelijk komt de winger voor een nieuwe uitleenbeurt naar de Gaverbeek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties