Lukaku legt uit wat er gisterenavond na de match gebeurde: "Het was een misverstand"

Lukaku legt uit wat er gisterenavond na de match gebeurde: "Het was een misverstand"

De Rode Duivels verzorgden gisteren de show tegen Gibraltar, maar toch verlieten vele fans met een negatief gevoel het stadion. De meeste internationals vluchtten na de match immers meteen de catacomben in. Maar dat blijkt op een misverstand te berusten.

Romelu Lukaku geeft meer tekst en uitleg: "Het was echt wel een misverstand", aldus de man die zijn ploegmaats ging zoeken nadat hij zag dat ze slechts met acht op het veld stonden voor de fans. "Ja, ik ben naar binnen gelopen, maar ze kwamen me al tegemoet."

"De meesten wilden eerst zich verkleden en dan weer naar buiten komen om de fans te groeten. Ze hadden hun training aangetrokken en kwamen al weer naar buiten. Het is dus niet zo dat ze niet gingen komen", verklaarde Lukaku.

Fantastische sfeer

Ook Toby Alderweireld kwam met hetzelfde verhaal. "We mogen daar niet te veel op focussen. Het was echt niet de bedoeling. We hebben een enorm respect voor de fans die er een fantastische sfeer van maakten."

Na de wedstrijd klonk het bij diverse Duivels ook al op die manier: "Neen, het was zeker niet de bedoeling. Zeker geen polemiek waard", aldus Thomas Meunier. "Het ging om een misverstand."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties