Anastasiou raakt speculaties omtrent zijn positie stilaan beu: "Ik vind het onzin om telkens hetzelfde te moeten zeggen"

Clint Vens
| 7 reacties
Anastasiou raakt speculaties omtrent zijn positie stilaan beu: "Ik vind het onzin om telkens hetzelfde te moeten zeggen"
Foto: © photonews

KV Kortrijk trekt vanavond naar seizoensrevelatie Waasland-Beveren. De stoel van KVK-coach Anastasiou blijft wankel. De Griek kan maar beter met punten terugkomen naar Kortrijk, maar dat wordt aartsmoeilijk.

Er hangen al enkele weken donkere wolken boven Yannis Anastasiou. De Griek voelt de hete adem van de media in zijn nek hijgen. In Sport/Voetbalmagazine verklaart hij daaromtrent: "Elke keer komen in België die vragen over de positie van de coach. Telkens een coach twee, drie keer verliest. Ik vind het onzin om telkens hetzelfde te moeten zeggen. Elke dag blijf ik mijn werk doen. Met andere dingen hou ik mij niet bezig."

Een of twee verdedigende middenvelders?

Bij zijn aankomst zwoer de Griekse oefenmeester onmiddellijk bij aanvallend voetbal. De start was veelbelovend, maar na enkele povere resultaten tegen Antwerp (3-0 verlies) en Oostende (1-2 verlies) schakelde hij over op een systeem met twee verdedigende middenvelders en omschakelingsvoetbal.

Op de vorige speeldag tegen AA Gent werd na de achterstand toch weer de aanvallende kaart getrokken en terug in een ruit gespeeld op het middenveld. Benieuwd hoe de Griek het dartele voetbal van Philippe Clement en zijn manschappen gaat aanpakken vanavond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties