Verhaeghe spreekt over 'doelmannenprobleem' Club Brugge en wintermercato

Redactie
| 19 reacties
Verhaeghe spreekt over 'doelmannenprobleem' Club Brugge en wintermercato
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ethan Horvath maakte dit seizoen al een paar foutjes en ook Guillaume Hubert kon bij zijn kans tegen STVV niet meteen de meest grootse indruk nalaten. En dus rest de vraag: heeft Club Brugge een doelmannenprobleem? Bart Verhaeghe legt uit.

"Je moet die spelers een beetje in bescherming nemen. Ze zijn alletwee nog heel jong - 22 en 23 jaar. Ze zijn ook enorm aan elkaar gewaagd en hebben goede profielen, laat ons daar dus rustig in blijven", aldus Bart Verhaeghe in Vista! met duidelijke woorden.

Leko geeft goede duiding naar zijn spelers toe, dus er zijn geen verrassingen

Toch wordt er her en der gefluisterd dat een nieuwe doelman aantrekken in januari een optie zou zijn: "Ach, de mercato is nog enkele weken van ons verwijderd, waarmee ik niet wil zeggen dat we daar iets zouden willen of moeten doen. Er wordt sereen en kalm gewerkt, Leko duidt alles heel goed naar zijn spelers toe."

Mogelijk krijgt zelfs Butelle de komende weken zijn kansen: "Er is nog Butelle inderdaad. Het is aan de sportieve staf om die keuzes te maken, maar als hij de beste is op training, dan zal hij spelen. Dat klopt", was de voorzitter duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties