Reactie Custovic heeft problemen na de bekermatch: "Dit zijn de moeilijkste keuzes uit mijn trainerscarrière"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 2 reacties
Custovic heeft problemen na de bekermatch: "Dit zijn de moeilijkste keuzes uit mijn trainerscarrière"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adnan Custovic had vooral lovende woorden klaar voor zijn team na de winst tegen STVV. KV Oostende zit in een positieve spiraal, maar het gaat steeds moeilijker worden om iedereen ook tevreden te houden: "Ik denk dat ik 20 spelers heb die het verdienen te spelen."

In zijn persbabbel na de wedstrijd noemde hij drie jongens bij naam: "Ik ben blij voor mijn aanvallers, Zivkovic en Gano, want ze deden het bijzonder goed. En ik ben ook blij voor Mike Vanhamel, die door ziekte uit de basis verdween", aldus Custovic.

De meeste trainers hebben dan het standaardantwoord dat ze zulke luxeproblemen wel leuk vinden, maar de Bosniër denkt daar anders over. "Ik heb momenteel denk ik 20 spelers die het verdienen te spelen", zei hij. "Dit zijn de moeilijkste keuzes uit mijn trainerscarrière. Ik hoop dat de spelers ook begrijpen dat ik het beste elftal wil opstellen."

Met Musona en Akpala heeft hij nog twee spitsen zitten die het ook niet slecht deden. En William Dutoit hield zijn kooi redelijk proper. Het worden dus inderdaad moeilijke keuzes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties