Ook deze landgenoot begint steeds meer op de deur te kloppen voor een WK-selectie: "Niemand kon hem afstoppen"

Ian De Coster
| 30 reacties
Ook deze landgenoot begint steeds meer op de deur te kloppen voor een WK-selectie: "Niemand kon hem afstoppen"
Foto: © photonews

Gisteren won Real Sociedad met 3-1 van Sevilla. Een landgenoot van ons liet zich opmerken en had een belangrijk aandeel in de zege.

Adnan Januzaj maakte naam onder Moyes bij Manchester United. De Belg liet toen zo'n goede indruk achter dat hij zelfs voor het WK van 2014 in Brazilië werd geselecteerd. Daarna ging het echter bergaf met de speler. Januzaj kwam niet meer aan spelen toe bij The Red Devils en ook uitleenbeurten aan Dortmund en Sunderland werden geen succes.

Man van de match

Nu zit de Belg in Spanje bij Real Sociedad en daar lijkt hij terug boven water te komen. Januzaj presteert er erg goed en werd gisteren in de gewonnen wedstrijd tegen Sevilla zelfs uitgeroepen tot 'man van de match'. "Niemand kon hem afstoppen", stond er in Mundo Deportivo te lezen.

Onze landgenoot viel tijdens de wedstrijd echter uit met een blessure en zal hierdoor in de laatste match voor de winterstop niet kunnen meedoen.

WK-selectie

Dat Januzaj weer goed begint te presteren, zal de WK-selectie voor Martinez er niet makkelijker op maken. Er zijn al veel spelers die in aanmerking komen om mee te gaan naar Rusland en met de creatieveling komt er dus weer eentje bij. Gelukkig is dit eerder een luxeprobleem voor de bondscoach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties