Daar is Vanden Borre: "Ik wil - nee, ik moet - terug naar Anderlecht"

Daar is Vanden Borre: "Ik wil - nee, ik moet - terug naar Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het was er alleen maar op wachten: Anthony Vanden Borre die zou zeggen dat hij weer zin heeft om te spelen en dat bij Anderlecht zou willen doen. De rechtsback geeft nu aan klaar te zijn voor zijn comeback en paars-wit mag hem altijd bellen.

Daar is Anthony Vanden Borre weer. Na zijn avontuur bij TP Mazembe is de chouchou van het Astridpark in de gym gekropen, want hij wil nog voetballen. "In het beste geval wil ik begin komende maand al aansluiten bij een nieuwe club, zodat ik de winterstage daar kan meemaken. Dat zou het ideale scenario zijn", zegt hij in HLN.

Geef toe? Wie is hierdoor verrast? Het was een kwestie van tijd vooraleer Vanden Borre weer boven water zou komen. "Ik ben niet bang, maar ik weet wel dat de mensen in België bang van mij zijn. Ik zal je eens iets vertellen: het probleem van dit land is dat er te weinig mensen met lef zijn."

"Wie bang is van mij, vergeet dat ik altijd correct ben geweest met diegenen die mij correct behandelen. In 2015 is het bij Anderlecht misgelopen omdat ik het gevoel had dat ik onheus behandeld werd door de trainer. Ik heb vervolgens gezegd wat ik dacht en misschien heb ik dat op de foute manier gedaan, akkoord. Maar ik heb mijn straf uitgezeten zoals het hoorde."

Anthony Vanden Borre meent dat hij een versterking zou zijn voor Anderlecht.

En dan komt automatisch de naam Anderlecht op de proppen. "Je kent me toch? Ik zeg het je klaar en duidelijk: ik kan Anderlecht helpen. Ik kan een versterking zijn, en als ze mij nu in huis halen, zou ik tegen de start van de play-offs op topniveau kunnen zijn."

"Ik zou nooit bij Standard of Club Brugge kunnen tekenen. Je weet welke band ik met de supporters van Anderlecht heb. Ik zou hen dat nooit aandoen. Schrijf maar gewoon waar het op neerkomt: ik wil terug naar Anderlecht. Of neen, nog beter: ik moét terug naar Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties