Anderlecht krijgt voorlopig te weinig boter bij de vis voor peperdure vogel en dus trekt hij gewoon mee op stage

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 12 reacties
Anderlecht krijgt voorlopig te weinig boter bij de vis voor peperdure vogel en dus trekt hij gewoon mee op stage
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

23 spelers van Anderlecht stappen vandaag het vliegtuig op voor een intensieve stage in het Spaanse La Manga. Daarbij een opvallende naam: Nicolae Stanciu. De man van 10 miljoen euro mag vertrekken in het Astridpark, maar voorlopig biedt de meest geïnteresseerde club te weinig voor de Roemeen.

De 24-jarige Stanciu komt er ook onder Hein Vanhaezebrouck nauwelijks aan te pas en dus mag hij vertrekken. Iets wat de speler zelf ook graag wil. Meest concrete piste is nog altijd Sparta Praag, maar de Tsjechische topclub zal dan wel meer boter bij de vis moeten doen dan het op dit moment doet. Voorlopig biedt het te weinig om Anderlecht te charmeren.

Naast de vertrekgrage nummer 10 Stanciu zijn ook volgende 22 spelers mee op stage: Amuzu, Appiah, Boeckx, Bruno, Chipciu, Cools, Danté, De Jong, Dendoncker, Deschacht, Gerkens, Sá, Hanni, Kayembe, Kums, Obradovic, Saief, Sambi Lokonga, Sels, Spajic, Teodorczyk en Trebel. Anderlecht vertoeft tot en met 12 januari in Spanje en zal er twee oefenmatchen afhaspelen: tegen Utrecht (10/1) en Heerenveen (11/1).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties