Reactie Afscheid van Anderlecht met een hattrick? "Nu zullen er misschien nog meer clubs gealarmeerd worden"

Afscheid van Anderlecht met een hattrick? "Nu zullen er misschien nog meer clubs gealarmeerd worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

'Ganvoula of Teodorczyk? Pfff, laten we het eens proberen met Hanni', moet Hein Vanhaezebrouck gedacht hebben. En groot gelijk kreeg hij. Maar heeft hij de Algerijn nog lang ter zijner beschikking? De kans is reëel dat hij deze week nog vertrekt.

Er is de interesse van Spartak Moskou, die naar verluidt heel concreet is. "Pfff, ik ga eerlijk zijn. Er is interesse van een aantal clubs", zuchtte hij. "Ik heb niet de gewoonte om in de winter ergens te vertrekken, maar we zullen zien. Nu ik drie keer scoorde, zullen er misschien nog meer clubs gealarmeerd worden."

Soms zijn er aanbiedingen die je niet kan weigeren

"Het kan ook in de laatste uren nog gebeuren, dat weet je ook. Maar op dit moment ben ik hier en zit mijn hoofd bij Anderlecht. We zullen wel zien wat er de komende dagen nog gebeurt..."

Maar zou hij het overwegen? Voor sportieve of financiële verbetering? "Het sportieve staat altijd op de eerste plaats. Mijn doel is altijd geweest om sportief hogerop te geraken. Dat deed ik al door bij Anderlecht te komen voetballen. Maar soms zijn er aanbiedingen die je niet kan weigeren", liet hij de deur wagenwijd open.

Mama vroeg me om blij te zijn als ik scoorde. En je moet altijd luisteren naar je mama

Eén van de redenen waarom hij zijn koffers zou pakken, is de vertroebelde relatie met de fans. Maar deze keer ging hij zijn goals wel vieren met hen. "Van mijn kant uit is een verzoening niet nodig, ik heb geen problemen met hen."

"Er waren wel momenten dat ik geen zin had om mijn goals te vieren. Voor de match kreeg ik echter een berichtje van mijn mama die me vroeg om elke keer blij te zijn als ik scoorde. En je moet altijd luisteren naar je mama."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties