Is het einde verhaal voor onder vuur liggende secretaris-generaal KBVB? De Brabander morgen op het matje bij voorzitter

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Is het einde verhaal voor onder vuur liggende secretaris-generaal KBVB? De Brabander morgen op het matje bij voorzitter
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moet Koen De Brabander morgen zijn biezen pakken als secretaris-generaal van de KBVB? De 53-jarige topfiguur van de Belgische voetbalbond ligt zwaar onder vuur en moet morgen op het matje verschijnen bij bondsvoorzitter Gérard Linard.

'Het Laatste Nieuws' meldt dat de raad van bestuur van de KBVB zich vandaag boog over de precaire positie van de 53-jarige De Brabander. Bondsvoorzitter Gérard Linard zou een volmacht gekregen hebben om een stevig gesprek te hebben met de geviseerde secretaris-generaal.

Het onderhoud kan er wel pas morgen komen aangezien De Brabander momenteel nog in het buitenland vertoeft. De KBVB wil dan ook nog niet communiceren over de toekomst van de CEO, maar zeker is wel dat het gesprek niet over koetjes en kalfjes zal gaan.

De kans is groot dat Koen De Brabander wordt bedankt voor bewezen diensten. Opvallend want hij is nog maar sinds 1 november 2016 aan de slag bij de voetbalbond. Met het oog op de aanstelling van een vervanger is er in principe opnieuw een lange selectieprocedure nodig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties