Tweede editie van Safety & Supporters Cup ter nagedachtenis aan Erik Reynaerts

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Tweede editie van Safety & Supporters Cup ter nagedachtenis aan Erik Reynaerts
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Na een succesvolle eerste editie is het ook in 2018 tijd voor de Safety Cup, een nationaal voetbaltornooi uitsluitend bestemd voor de in België actieve stewards.

Na de succesvolle organisatie van de eerste editie hebben het Departement Veiligheid en 1895 Belgium Fan Club beslist om de krachten te bundelen en samen een tweede editie van dit tornooi te organiseren bestemd voor de stewards en supporters van 1895: de Safety & Supporters Cup.

Deze bijzondere editie zal worden opgedragen aan Erik Reynaerts, oprichter van de 1895 Belgium Fan Club, jammerlijk overleden op 27 juni 2016. Zestien teams bestaande uit supportersgroepen en zestien teams bestaande uit stewards zullen 5 tegen 5 tegen elkaar spelen. De twee winnaars spelen tegen elkaar een superfinale.


De inschrijvingen voor dit tornooi staan nu open. Aarzel dus niet om zo snel mogelijk een ploeg samen te stellen en ons het ingevulde inschrijvingsformulier terug te sturen om jullie deelname aan het tornooi te bevestigen als vertegenwoordigende ploeg van jouw club of fanclub.

Het tornooi vindt plaats in het Belgian Football Centre in Tubeke op zondag 27 mei vanaf 9u30. Dit is dus de ideale gelegenheid om een feestelijke dag te beleven in aanwezigheid van de stewards, supporters, vrienden en familie. Verschillende activiteiten, geschenken en persoonlijkheden uit de voetbalwereld worden voorzien voor klein en groot. Mis deze afspraak niet!

Net zoals vorig jaar kunnen de deelnemers en bezoekers rekenen op goodies, een tombola en diverse eet- en drankstanden. Aarzel dus niet om dit event te delen met jouw kennissen zodat zij hun team komen aanmoedigen!

De ploegen moeten minimaal uit vijf en maximaal uit tien spelers bestaan waaronder een kapitein die onze contactpersoon zal zijn. Elke ploeg moet daarenboven verplicht een scheidsrechter voorzien die niet tot de spelersselectie behoort. Elf personen kunnen dus maximaal op het deelnemingsformulier worden ingeschreven.

Het inschrijvingsrecht bedraagt 50€ per ploeg en omvat een drankje en lunch voor elke deelnemer. De betaling geldt als inschrijving en dient te worden gestort op de volgende bankrekening:

BE86 3100 2660 3550 met de mededeling – SAFETY & SUPPORTERS CUP 2018 + NAAM VAN DE CLUB of FANCLUB. Opgelet: geen enkele terugbetaling wordt toegestaan. Aangezien het aantal beschikbare plaatsen beperkt is tot 16 ploegen voor de stewards en 16 voor de supporters, is snel zijn de boodschap. First come first served.

Het inschrijvingsformulier dient absoluut voor 20 april om 12u00 te worden teruggestuurd naar een van de volgende mailadressen: ee@footbel.com of mj@footbel.com. Het formulier moet de volgende gegevens bevatten:

  1. Naam van de club of fanclub (vb. Standard de Liège of Diaboulets Liégeois, eventueel gevolgd door het nummer 1, 2 of 3 indien meerdere ploegen uit eenzelfde club of fanclub wensen deel te nemen)
  2. Gegevens van de spelers (max. 10 spelers per ploeg): naam, voornaam, geboortedatum, geslacht, aansluitingsnummer KBVB en keuze van de lunch
  3. Gegevens van de scheidsrechter (verplicht – niet inbegrepen in de selectie spelers)
  4. Kapitein van de ploeg (deel uitmakend van de ingeschreven spelers) : naam, voornaam, GSM nummer
  5. Aantal verwachte supporters (familie, stewards of supporters van de club of fanclub die geen voetbal spelen, vrienden, …)


OPMERKING: Elke ploeg voorziet zijn eigen uitrusting (shirts, broekjes en schoenen), indien mogelijk in de kleuren van de club of fanclub en de wedstrijden worden op kunstgras gespeeld. Elke ploeg ontvangt een bal waarvoor de ploegkapitein verantwoordelijk is.
Indien jullie nog andere vragen hebben, aarzel niet ons via e-mail (ee@footbel.comof mj@footbel.com) of telefoon (02/477.13.95 of 02/477.12.85) te contacteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties