Vanhaezebrouck vist weer twee nieuwe namen op uit beloftenkern

Clint Vens
| 0 reacties
Vanhaezebrouck vist weer twee nieuwe namen op uit beloftenkern
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht kampt met een kwantitatief en kwalitatief personeelsprobleem. De transferperiode bracht geen soelaas voor paars-wit, en dus moet Vanhaezebrouck intern gaan rekruteren. Twee nieuwe namen uit de U21 mochten woensdag meetrainen met de A-kern.

Alexis Saelemaekers en Sebastiaan Bornauw zijn allebei sterkhouders bij de U21 van coach Emilio Ferrera. Het duo mocht zich gisteren gaan bewijzen tussen de grote jongens, volgens Anderlecht-online.be. De eerste is een rechtsback die dit seizoen veel progressie maakt. De tweede is een centrale verdediger die bij de nationale jeugdploegen een duo vormt met Hannes Delcroix, die momenteel in de lappenmand ligt.

Hein Vanhazebrouck vist meer en meer uit de beloftenkern en dat hoeft niet te verbazen. De troepen van Ferrera razen door de competitie. Na drie matchen in de play-offs pakte Anderlecht al de scalp van KV Mechelen, Gent en Genk. Met dertien goals gemaakt en slechts vijf geIncasseerd, oogt hun rapport indrukwekkend.

Volgende in het rijtje?

Francis Amuzu en Sambi Lokonga kregen al regelmatig hun kans in het eerste elftal. Ook Dante, topschutter Douda en Nelson Azevedo-Janelas staan in de wachtkamer. Benieuwd of Bornauw en Saelemaekers de volgende in het rijtje zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties