Club Brugge pakt uit met mooie geste voor fans die sfeeractie plannen op zaterdag(training): "Opnieuw signaal dat we beste supporters van het land hebben!"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 14 reacties
Club Brugge pakt uit met mooie geste voor fans die sfeeractie plannen op zaterdag(training): "Opnieuw signaal dat we beste supporters van het land hebben!"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De supporters van Club Brugge staan op scherp voor play-off 1 en dat willen ze komende zaterdag al bewijzen, twee dagen voor de eerste thuismatch tegen Genk. Blauw-zwarte fans zijn immers van plan om af te zakken naar Jan Breydel om de spelers nog een laatste keer op te peppen voor die 10 finales.

Eerder vandaag kon u HIER al lezen over de geplande sfeeractie van aanstaande zaterdag en intussen heeft Club Brugge zich ook achter het initiatief van z'n supporters geschaard. Het doet een mooie geste en geeft toelichting op de clubwebsite.

"Vanaf 11.45 uur zal de tribune Noord uitzonderlijk open zijn zodat fans en spelers het laatste kwartier van de training samen kunnen beleven. Het ideale moment om de spelers dat laatste duwtje in de rug te geven. Nadien trakteert Club alle aanwezige supporters op een frisse pint of frisdrank in de Extra Time tribune. Tot zaterdag!"

Bij blauw-zwart zijn ze in de wolken met het initiatief: "Opnieuw een signaal dat we de beste supporters van het land hebben!" De oproep voor een sfeeractie startte op Facebook. Ivan Leko en zijn mannen mogen zich zaterdag dus aan iets verwachten. In de aanloop naar de eerste belangrijke afspraak in/van play-off 1 traint Club de komende dagen nog drie keer achter gesloten deuren en dit telkens om 10u30. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties