Mechelse basispion houdt de deur op een kier voor een seizoen in 1B: "Als we meedoen voor de titel kan het een mooi seizoen worden"

Clint Vens
| 6 reacties
Mechelse basispion houdt de deur op een kier voor een seizoen in 1B: "Als we meedoen voor de titel kan het een mooi seizoen worden"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Het doel voor KV Mechelen voor volgend seizoen is glashelder: promotie in 1B om zo terug te keren waar de club thuishoort, en dat is op het hoogste niveau van het Belgische voetbal. In die optiek is het belangrijk dat Mechelen zo veel mogelijk van hun sterkhouders kan overtuigen om te blijven.

Rob Schoofs is één van die bepalende spelers bij 'De Maneblussers'. Uit enkele uitspraken in Het Belang van Limburg blijkt dat Schoofs wel te overtuigen valt voor een jaartje in 1B: "De club wil me absoluut houden. En ik sta ook niet afkerig tegenover een verlengd verblijf. Als we meedoen voor de titel, kan het een mooi seizoen worden."

Afhankelijk van andere sterkhouders

"Mijn carrièreplan zag er helemaal anders uit, maar toch: dit is een mooie club met fantastische supporters. Als de andere sterkhouders blijven, overweeg ik dat ook te doen." Nicklas Pedersen, Tim Matthys, German Mera en Tainmont gaven al aan te willen blijven bij Malinwa. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties