Grote clubs willen af van clubs die elkaars licentie in twijfel trekken, KVM (uiteraard) niet akkoord

Grote clubs willen af van clubs die elkaars licentie in twijfel trekken, KVM (uiteraard) niet akkoord

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Tijdens de vergadering van de Pro League kwam er gisteren een opmerkelijk voorstel op tafel: de grote clubs willen vermijden dat er aan elk einde van het seizoen een juridische strijd ontstaat. Ze willen dat het stopt met elkaars licentie in twijfel te trekken. KV Mechelen ging niet akkoord.

De clubs uit 1A willen dat het stopt om verzet aan te tekenen tegen de licentie van een andere club. Het voorstel is om die club zelfs automatisch te laten degraderen, weet HLN. Uiteraard ging KV Mechelen - dat zich verzet tegen de licentie van Moeskroen - niet akkoord.

Mechelen-voorzitter Johan Timmermans weet dat het onder andere tegen zijn club gericht is. "Er is afgesproken dat dit in de totale licentieproblematiek moet besproken worden”, zegt  Timmermans. "Ik heb gezegd dat het artikel dat op tafel lag, niet bespreekbaar was."

"Een aantal andere mensen in de raad van bestuur is mij daarin gevolgd, we gaan nu ook de ploegen van de K11 samenroepen, de bedoeling van sommigen is toch om het aantal clubs in 1A te herleiden en dit zou daar een middel toe kunnen zijn. Ik vind dat een verdoken agenda."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties