Witsel volgde 'zijn' Standard: "Ik heb Carcela gezegd dat hij moest stoppen, het was te makkelijk in België!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Tubize
| 14 reacties
Witsel volgde 'zijn' Standard: "Ik heb Carcela gezegd dat hij moest stoppen, het was te makkelijk in België!"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Standard heeft zijn supporters meer dan kunnen verwennen in play-off 1. Zelfs in China sijpelden de beelden van de exploten van Mehdi Carcela en Junior Edmilson door.

Axel Witsel moest lachen wanneer hem gevraagd werd of hij het seizoenseinde van Standard volgde. "Natuurlijk heb ik dat gevolgd, ik heb de wedstrijden tegen Club Brugge en Racing Genk gezien. Het was alleen jammer dat het vaak om 2u45 in de ochtend was", aldus de Rode Duivel.

"Maar het was een gek seizoenseinde, dat is zeker. Het deed denken aan dat van 2011 (toen Standard ook onverwacht nog bijna de titel pakte na een waanzinnige remonte), het was hetzelfde scenario, wij waren ook dramatisch in het reguliere seizoen én top in de play-offs."

Uiteraard was Mehdi Carcela de x-factor. "We hebben allemaal zijn niveau gezien. Hij kon het verschil maken. Ik ben eerlijk als ik zeg dat het een beetje te makkelijk gaat voor hem in België. Ik stuurde hem zelfs een berichtje dat hij moest stoppen, dat het niet meer te doen was", lachte de ex-ploegmaat van Carcela.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties