Martinez kan heel zijn team vervangen tegen Engeland, maar op deze posities wordt het moeilijk

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Dedovsk
| 0 reacties
Martinez kan heel zijn team vervangen tegen Engeland, maar op deze posities wordt het moeilijk
Foto: © photonews

Volg Belgiƫ nu via WhatsApp!

Roberto Martinez zal zijn team gronding omgooien in de wedstrijd tegen Engeland, dat staat vast. Een vervanger vinden is op de meeste posities niet moeilijk, maar we zien een klein probleem bij Yannick Carrasco en Thomas Meunier

Chali is de aangewezen vervanger voor die positie, maar kan zichzelf uiteraard niet opsplitsen om de beide te vervangen. "Dat zijn inderdaad enorm belangrijke en meest veeleisende posities in ons elftal", aldus Roberto Martinez op de persconferentie.

"Carrasco is daar fysiek beter in aan het worden. Het is iets wat hij bij zijn club nooit moet doen, maar ik ben er zeker van dat we spelers hebben die die positie ook aankunnen. Het zou een goed moment zijn om anderen op die plek te testen en het zou zeker interessant zijn om te zien wat vervangers op die plek kunnen brengen."

Wij gokken op Carrasco en Chadli

Als we een gokje mogen wagen, blijft Carrasco uiteindelijk gewoon staan en vervangt Chadli op rechts Meunier. Een andere optie kan ook nog Mousa Dembélé zijn. Hij gaf al aan dat die positie binnen zijn mogelijkheden moet liggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties