Eén Rode Duivel zal zijn tenen mogen uitkuisen tegen Japan: "Daar zal hij zijn handen vol mee hebben"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Eén Rode Duivel zal zijn tenen mogen uitkuisen tegen Japan: "Daar zal hij zijn handen vol mee hebben"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Haast niemand die eraan twijfelt dat de Rode Duivels morgen gaan afrekenen met Japan, maar makkelijk zal het zeker niet worden tegen de Aziatische krijgers. En vooral één Rode Duivel zal serieus moeten opletten voor zijn rechtstreekse tegenstander.

"Met onder meer Yoshida en Nagatomo heeft Japan stevige verdedigers in huis. Op het middenveld loopt Hasebe, die al 11 jaar in de Bundesliga speelt. Die jongens kunnen adelbrieven voorleggen. En op links steekt er iemand bovenuit: Takashi Inui . Daar zal Thomas  Meunier zijn handen vol mee hebben", oordeelt Stef Wijnants bij Sporza. De voetbalcommentator zit daarmee op de lijn van onze analyse, die u vrijdag al kon lezen

De tegenstander onderschatten, zou alvast een kapitale fout zijn: "Je moet niet zeggen dat het sukkelaars zijn. Ik heb donderdag iets te veel gehoord dat we alleen maar bezig zijn met Brazilië. Japan heeft toch ervaren spelers in huis." De slotsom van Wijnants is duidelijk: "Normaal gezien mag Japan geen obstakel zijn, maar ik denk niet dat we het zomaar op een presenteerblaadje zullen krijgen."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties