Supporters blij met hervormingen in en rond stadion Anderlecht, maar één zaak frustreert hen wel: parking kwijt

Supporters blij met hervormingen in en rond stadion Anderlecht, maar één zaak frustreert hen wel: parking kwijt

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De digitalisering van de ticketing, de kaarten waarmee in en rond het stadion betaald kan worden, zelfs de verandering van het stadion... De meeste fans - behalve diegene die hun zitje kwijtspeelden - vinden de veranderingen in het stadion een stap vooruit. Maar er is ook één negatieve boodschap...

De grootste frustratie is dat de supportersclubs hun busparking - aan het kruispunt van de Sylvain Dupuislaan en de Mettewie - kwijtspelen. De parking, die Anderlecht jaarlijks zo'n 75.000 euro kost om te huren, zal volledig ingezet worden om vips hun auto's te laten parkeren. 

Voor de supporters werd er een oplossing gezocht en gevonden. Maar die is niet voor iedereen geschikt. De supportersbussen mogen nu op een gedeelte van shoppingcentrum Westland gaan staan, waar Anderlecht een akkoord mee heeft gevonden.

Shuttles

De afstand overbruggen is voor de meesten geen probleem. "Maar voor de ouderen en gehandicapten is dit wel een probleem", klinkt het nu in supporterskringen. Anderlecht stelde wel al voor om die te gaan ophalen met shuttles. "Maar het probleem gaat hem ook stellen na matchen, als de verantwoordelijken naar mensen moeten beginnen bellen en die nog een kilometer moeten stappen voor ze aan de bus zijn en kunnen vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties