Duels der Lage Landen zijn risicomatchen: geen vrije tickets, Ajax raadt af om kinderen mee te nemen naar Standard

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 19 reacties
Duels der Lage Landen zijn risicomatchen: geen vrije tickets, Ajax raadt af om kinderen mee te nemen naar Standard

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eén van de interessante duels in de voorrondes van de Champions League wordt ongetwijfeld het tweeluik tussen Standard en Ajax. Beide supporterskernen hebben wel een reputatie en daarom nemen de clubs de nodige maatregelen.

De matchen tussen Standard en Ajax worden gezien als risicomatchen. Beide clubs besloten om geen vrije verkoop en enkel busregelingen te organiseren voor de uitwedstrijden, meldt Belga. Bovendien raadt Ajax hun meereizende supporters af om kinderen mee te nemen naar Luik.

De vorige ontmoeting van twee jaar geleden in de Europa League werd nog ontsierd door de supporters. In Amsterdam gooiden de Rouches vuurpijlen in de thuisvakken, op Sclessin namen de Amsterdammers revanche en door hun gedrag moest de wedstrijd zelfs even stilgelegd worden. 

Volgende tegenstander al bekend

Standard speelt eerst thuis op 7 augustus, de terugmatch in Amsterdam is een week later op 14 augustus. De winnaar speelt dan tegen Slavia Praag of Dinamo Kiev voor een plaats in de Champions League. De verliezer gaat naar de groepsfase van de Europa League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties