OHL recupereert belangrijke speler: "We hebben echt een referentiematch nodig"

OHL recupereert belangrijke speler: "We hebben echt een referentiematch nodig"
Foto: © photonews

Samy Kehli maakt dit weekend goeie kans om in de ploeg te komen bij OH Leuven. De creatieve middenvelder was geblesseerd, maar is sinds Westerlo terug beschikbaar. En omdat George Hirst weg is op internationale dienst zou Kehli wel eens op zijn favoriete positie terecht kunnen komen.

Kehli zou wel eens het missende puzzelstukje kunnen zijn. “Ik probeer altijd iets te creëren op het veld en de ploeg iets bij te brengen met mijn kwaliteiten. Zo probeer ik de ploeg beter te laten voetballen", zegt hij op de clubwebsite. 

"Het liep de afgelopen weken wat stroef. We kwamen maar niet in ons spel en slikten te gemakkelijk doelpunten. Maar dat gaat wel keren. Ik hoop dat we dit weekend al een goeie prestatie neerzetten, waar we op verder kunnen bouwen. Zo’n referentiewedstrijd hebben we echt nodig voor ons seizoen en hopelijk komt die er dit weekend al."

Nigel Pearson zet hem meestal op de flank, maar centraal blijft zijn favoriete positie. "Ik speel waar de trainer me opstelt, maar ik kan veel posities aan. Ik ben een polyvalente voetballer en dat is alleen maar goed. Mij maakt het weinig uit of ik centraal sta of op de flank loop. Nog eens, ik speel op de positie die de coach me toedicht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties