Ruytinx ziet dat wat hij voorspelde ook uitkwam bij OHL: "King Power laat zich omringen door de verkeerde mensen"

Ruytinx ziet dat wat hij voorspelde ook uitkwam bij OHL: "King Power laat zich omringen door de verkeerde mensen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Björn Ruytinx en OH Leuven, het was ooit een liefdesverhaal. El Toro is nog steeds close met de supporters, maar de club heeft hij losgelaten nadat hij samen met enkele andere sympathisanten een overnamebod deed. "Ik krijg gelijk over veel dingen die ik toen voorspelde", zegt hij nu.

Ruytinx baat 'Café Sport' uit in Leuven, waar uiteraard veel fans van OHL over de vloer komen. "Ik heb heel veel respect voor die mensen en zij voor mij. Ze dragen me nog steeds op handen. Maar de club heb ik losgelaten. Toen met dat overnamebod was er veel negativiteit en ik ben een persoon die positief in het leven staat", vertelt Ruytinx aan Voetbalkrant.com.

Via de fans weet hij wel wat er leeft. "De teneur is algemeen negatief hé. Dat kan ook moeilijk anders. Ik zie nu dat er veel van wat ik voorspeld had, uitgekomen is. Pas op, ik vind dat King Power heel wat goeie zaken gedaan heeft voor de club qua accomodatie en professionalisering", aldus Ruytinx.

"Maar sportief klopt er het een en ander nog altijd niet. De visie klopt nog steeds niet. Bij King Power laten ze zich nog altijd omringen door de verkeerde mensen. Mensen die er al jaren zitten en het al vroeger verkorven hebben en dat mogen blijven doen."

Het verhaal dat Kawin Thamsatchanan door de Thaise eigenaren in doel werd gezet voor de wedstrijd tegen Roeselare is één van de zaken die exemplarisch zijn. "Als zulke dingen uitkomen, wil dat zeggen dat er ratten in het bestuur zitten. Dat wordt toch gelekt door iemand dan... Dat zou nooit naar buiten mogen komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties