KV Mechelen tankt opnieuw vertrouwen en doet weer helemaal mee: "Mooi dat we al eens van leidersplek mochten proeven"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Mechelen
| 2 reacties
KV Mechelen tankt opnieuw vertrouwen en doet weer helemaal mee: "Mooi dat we al eens van leidersplek mochten proeven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een puike 9 op 9 doet KV Mechelen weer helemaal mee voor de eerste periodetitel. Het nieuwe systeem en de aanpak van Wouter Vrancken lijken dus te werken.

"We mogen tevreden zijn, want we hebben een goede wedstrijd gespeeld", vertelde Vrancken op de persconferentie na de 3-0 zege tegen OHL. "Leuven zit misschien wel in een dip, maar als je naar het blad kijkt, zie je toch een hoop spelers met ervaring en kwaliteit. We wilden de match direct in handen nemen en hen meteen vastzette . Dat hebben we goed gedaan."

OHL was helemaal nergens. Mede dankzij een sterke thuisploeg. "We bewogen goed en voetbalden goede doelkansen bij mekaar. Als kers op de taart scoorden we drie mooie goals. Ook belangrijk is dat we zo goed als niks hebben weggegeven. Ik denk dat we fier mogen zijn op onze prestatie van vanavond."

(Voorlopig) leider

KV Mechelen mocht als beloning al even proeven van de leidersplek in 1B. Leuk, zeker na de aarzelende start van de competitie. "We willen bovenin meedoen en het is mooi dat we even van die leidersplaats kunnen proeven", zegt de Mechelen-coach.

"De overwinning was het belangrijkste en het is goed dat we nu met een ontspannen gevoel de andere wedstrijden van dit weekend kunnen volgen. Volgende week moeten we weer vol aan de bak en proberen we de drie punten mee te brengen uit Tubeke", besluit Vrancken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties