Reactie Tubeke verliest net als OHL de voeling met de andere zes 1B-teams: "Geen geluk tegen Beerschot Wilrijk en Roeselare"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Tubeke verliest net als OHL de voeling met de andere zes 1B-teams: "Geen geluk tegen Beerschot Wilrijk en Roeselare"
Foto: © Voetbalkrant.com

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tubeke leek een punt mee te graaien op het Kiel, maar keerde finaal met lege handen terug naar Waals-Brabant. De troepen van coach Christian Bracconi blijven achter met een 0 op 9.

Tubeke stond tactisch goed voor rust, en moest nadien het spel ondergaan. "In de tweede helft begon Beerschot Wilrijk te pressen, maar leken we wel een gouden punt te pakken. Tot die kleine kans kort voor tijd...", baalde linksachter Marco Weymans.

"Ik moest terugdenken aan vorig seizoen, toen Arjen Swinkels hen eveneens een 1-0-overwinning bezorgde."

Marius Noubussi schoot met een geweldige afstandspegel zijn ploeg naar de overwinning. "Er was weinig aan te doen. Zo'n kleine kans. (zucht) Ik moest terugdenken aan vorig seizoen, toen Arjen Swinkels hen eveneens een 1-0-overwinning bezorgde."

"Dit resultaat is enorm teleurstellend, want we spelen dit seizoen niet slecht", aldus de 21-jarige Weymans. "Deze ploeg is het 1B-voetbal meer gewoon dan vorig jaar, maar het geluk zit momenteel niet aan onze kant. Ook vorige week tegen Roeselare grepen we diep in de tweede helft naast een punt. Dat maakt het mentaal moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties