Arnesen reageert ferm op 'louche transfers' uit zijn verleden, Verschueren spreekt over transfers met Mogi

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 8 reacties
Arnesen reageert ferm op 'louche transfers' uit zijn verleden, Verschueren spreekt over transfers met Mogi
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Frank Arnesen is vandaag met grote trom binnengehaald bij Anderlecht. Maar toch waren er een paar minder leuke vragen te stellen. Zo werd hij in het verleden zelf in verband gebracht met transfers die niet helemaal koosjer waren. Hij wou daar wel enige duidelijkheid over verstrekken.

Arnesen zou als technisch directeur van HSV Hamburg soms te veel betaald hebben voor sommige spelers om makelaars te kunnen betalen. "Je spreekt dus over HSV? Daar was evengoed een raad van bestuurders. Daar zat twaalf man in. Ik kan zeggen dat ik volledig vrijuit ging, terwijl andere mensen binnen de club wel op de vingers werden getikt."

"Als technisch directeur kom je soms in een situatie waarbij mensen denken dat je geld aanneemt. Maar wat ik de voorbije 25 jaar gedaan heb, daar sta ik 100 procent achter. Ik kan gerust slapen 's nachts", aldus Arnesen. 

Bayat

Ook Michael Verschueren reageerde daarop. "We hebben daarover gesproken ja met Frank. En hij vertelde ons hetzelfde. We hebben volledig vertrouwen en binnen de Pro League zijn er trouwens nu ook nieuwe wetten waardoor het voetbal zuiverder moet worden."

En wat als er straks op Mogi Bayat een beroep gaat moeten worden gedaan om 'de overschot' buiten te krijgen? "Als een speler een manager heeft die Bayat heet, gaan we daar uiteraard mee moeten praten. Voor de rest gaan we met mensen werken die niet genoemd worden in het onderzoek. We gaan daar heel voorzichtig in zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties