KV Oostende reageert op 'betrokkenheid' in 'Zaak Propere Handen'

KV Oostende reageert op 'betrokkenheid' in 'Zaak Propere Handen'
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Vandaag verscheen er in Het Nieuwsblad dat nog vier clubs onderzocht worden door de speurders omwille van deals met Dejan Veljkovic. Daarbij ook KV Oostende, dat echter met een duidelijk antwoord komt op hun website.

Naar aanleiding van een nieuw artikel over het dossier ‘Propere Handen’ in de krant Het Nieuwsblad vandaag, wil KV Oostende vooral naar zijn supporters en partners/sponsors snel duidelijkheid scheppen.

Het is jammer dat de krant de naam van onze club zo uitdrukkelijk meeneemt in de titels. De club is er immers van overtuigd dat ons niets ten laste kan worden gelegd.

Zoals we destijds meteen ook hebben gecommuniceerd, kreeg KV Oostende een kort bezoek van de speurders bij de start van het onderzoek in de zaak.

Ze vroegen enkel documenten op uit het transferdossier van Adam Marusic, waarbij Dejan Veljkovic handelde in opdracht van de eigenlijke makelaar Mateja Kezman.

KV Oostende heeft toen een aantal opgevraagde facturen aan het parket bezorgd. Het gaat om klassieke en correct betaalde facturen voor geleverde diensten (met omschrijving - begeleiding transfer Adam Marusic), net zoals we die ook dagelijks van verschillende andere leveranciers krijgen. De club heeft bijgevolg in deze zaak naar eer en geweten gehandeld, op een integer, verantwoordelijke manier.

KVO heeft er alle vertrouwen in dat dit ook duidelijk uit het onderzoek zal blijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties