Ex-speler Anderlecht: "Terugkeren naar België? Waarom niet?"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 5 reacties
Ex-speler Anderlecht: "Terugkeren naar België? Waarom niet?"
Foto: © photonews

Fabrice N'Sakala werd tijdens het seizoen 2016-2017 door Anderlecht uitgeleend aan het Turkse Alanyaspor, alvorens er een contract voor drie seizoenen te tekenen.

Fabrice N'Sakala heeft in Turkije het spelplezier teruggevonden. "Het gaat hier steeds beter", opende de Franse verdediger bij onze collega's van Walfoot. "Ik krijg steeds meer zelfvertrouwen. Dat is het allerbelangrijkste in mijn ogen. En dat was ik na verloop van tijd kwijt bij Anderlecht."

"Als je niet al te vaak speelt, begin je aan jezelf te twijfelen. Het kleinste foutje volstaat om al je zelfvertrouwen te verliezen", aldus de basisspeler bij de nummer vijf in Turkije. 

"We beleven een erg sterk seizoen met Alanyaspor. Er staan nog vijf wedstrijden op het programma om ons te verzekeren van een Europees ticket. We moeten op dit elan verder gaan."

N'Sakala keek ook al eens verder vooruit: "Op het einde van het seizoen ga ik met de club rond de tafel zitten om over mijn toekomst te praten. Deze winter was er interesse uit Duitsland, Frankrijk en België, maar ik wou graag hier blijven." 

Wat zou N'Sakala denken van een terugkeer naar België? "Waarom niet? Mijn goede vriend Paul-José Mpoku wou dat ik naar Standard kwam. Maar hoewel het een erg goed team is, zou ik die overstap nooit kunnen maken uit respect voor Anderlecht en de supporters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties