📷 🎥 Enthousiaste fans en prijs voor Eden Hazard: eerste training Rode Duivels schot in roos - drie Devils doen niet mee

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Tubeke
| 0 reacties
📷 🎥 Enthousiaste fans en prijs voor Eden Hazard: eerste training Rode Duivels schot in roos - drie Devils doen niet mee
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels hebben verzamelen geblazen op het Nationaal Oefencentrum in Tubeke voor hun eerste training in aanloop naar de EK-kwalificatieduels tegen Kazachstan en Schotland. De supporters mochten meegenieten, Eden Hazard werd in de bloemetjes gezet.

De eerste training van de Rode Duivels in het Nationaal Oefencentrum in Tubeke was volledig open voor de pers en ook de supporters aangesloten bij fanorgaan 1895 mochten een kijkje komen nemen. Zij konden hun duivels van dichtbij aan het werk zien, inclusief ereronde van de Duivels.

De supporters, met daarbij ook vele enthousiaste kinderen, zagen 26 fitte Rode Duivels aan het werk in Tubeke. Enkel Jan Vertonghen en Toby Alderweireld - afgelopen weekend nog aan de slag in de finale van de Champions League - pasten voor de eerste training. Divock Origi werd om diezelfde reden snel naar binnen gestuurd voor een individueel programma.

Ook Roberto Martinez nam - zoals steeds - uitgebreid zijn tijd om de fans te groeten. Eden Hazard van zijn kant werd door 1895 dan weer uitgebreid in de bloemetjes gezet en kreeg een mooi portret van zichzelf voor zijn 100e cap. Ook tegen Kazachstan (cap 101) zal hij nog meer honneurs mogen waarnemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties