Lucas Bijker geniet nog dat beetje extra van sterke start van KVM: "We tonen dat we 1A-waardig zijn"

Lucas Bijker geniet nog dat beetje extra van sterke start van KVM: "We tonen dat we 1A-waardig zijn"
Foto: © photonews

Uiteraard alleen maar blije gezichten bij KV Mechelen zaterdagavond, maar wellicht had niemand meer reden om gelukkig te zijn dan Lucas Bijker. De Nederlander miste vorig seizoen de promotiematchen tegen Beerschot. Nu kan de linksachter wel op het veld genieten van de sterke competitiestart van KV.

Bijker ziet er een teken in dat KV Mechelen op het hoogste niveau thuishoort en ook ontspannen kan voetballen. "We tonen dat we 1A-waardig zijn. We kloppen hier wel de landskampioen. Als je zoveel kansen creëert, krijg je alleen maar nog meer zelfvertrouwen. We hadden ook niets te verliezen. Als we verloren hadden, was dat misschien wel logisch geweest.  De rol van underdog ligt ons wel."

In de Supercup toonden we te veel respect 

Twee weken geleden liet Mechelen in Genk nog wel een heel andere gedaante zien. "In de Supercup toonden we te veel respect. Dat we die wedstrijd zo laten liggen hebben, ligt vooral aan onszelf. Dat we nu met 6 op 6 staan, had niemand durven hopen."

Het is ook meer dan enkel de huidige resultaten. De manier waarop KV staat te voetballen, doet vermoeden dat er nog wel meer zeges zitten aan te komen. "Er valt heel weinig op aan te merken. Er zullen misschien ook nog wel momenten komen dat we twee, drie wedstrijden na mekaar verliezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties