Reactie Storck vergelijkt opdracht bij Cercle met succesverhaal bij Moeskroen: "Ik zag een goed voetballend team"

Storck vergelijkt opdracht bij Cercle met succesverhaal bij Moeskroen: "Ik zag een goed voetballend team"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bernd Storck weet toch als geen ander hoe een zieke ploeg weer leven in te blazen. Bij Cercle rendeerde het dan wel nog niet in puntengewin, groen-zwart liet in Genk al een heel ander gelaat zien. Er stond iets. En niet door een muur op te trekken, maar door mee te voetballen wanneer het kon.

Storck scoorde vorig seizoen al punten in onze competitie door met Moeskroen de ploegen uit de top zes de stuipen op het lijf te jagen. "Elke job is anders. We hebben een veel jonger team dan bij Moeskroen. We hebben 21 nieuwe spelers", ziet de Duitse coach vooral veel uitdagingen.

Deze prestatie geeft ons vertrouwen 

Dat dan moeten omvormen tot een hecht team: zijn voorganger Mercadal beet er zijn tanden op stuk. "Het is niet simpel om daar één geheel van te maken. Ze komen allemaal uit andere naties, hebben een andere opvoeding gekregen. We moeten op deze wijze blijven werken. Deze prestatie geeft ons vertrouwen voor volgende week."

Het was inderdaad erg verdienstelijk wat Cercle in Genk op de mat legde. "Over onze manier van voetballen ben ik heel tevreden. Onze keeper heeft zijn job goed gedaan. We speelden een goede tweede helft. Niet te vergelijken met onze match tegen Charleroi. Ik zag een goed voetballend team. We zijn op de goede weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties