Dewaest na ietwat aparte viering: "Zo afgesproken met mijn vrouw"

Dennis Rosiers
| 1 reacties
Dewaest na ietwat aparte viering: "Zo afgesproken met mijn vrouw"
Foto: © photonews

Sebastien Dewaest was zaterdag belangrijk voor de landskampioen. Hij zorgde mee voor een clean sheet en scoorde het winnende doelpunt tegen Cercle Brugge, al vierde hij zijn doelpunt op een aparte manier.

Al vroeg in de wedstrijd omspeelde Dewaest (28) knap enkele Cerlce-verdedigers en werkte koelbloedig af. Een knap doelpunt voor de robuuste centrale verdediger en een belangrijke, want het bleek de winning goal te zijn.

Opvallend was zijn gebaar na zijn doelpunt. Hij legde ostentatief zijn vinger op zijn mond. Zelf was hij zich van geen kwaad bewust. "Opvallend? Ik bedoel er helemaal niets speciaals mee. Ik had gewoon afgesproken met mijn vrouw dat ik dat ging doen als ik nog eens scoorde", liet Dewaest na de wedstrijd optekenen bij HLN. 

Het is echter bekend dat Sebastien Dewaest de laatste tijd regelmatig kritek te verduren krijgt van de Genkse aanhang, na enkele mindere prestaties de voorbije weken. "Ach, als mensen daar iets achter willen zoeken, dan doen ze maar", reageerde de Genkse aanvoerder laconiek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties