Verschueren en Kompany overleggen, maar... "Ik vind dat raar, je moet het Vincent vragen"

Verschueren en Kompany overleggen, maar... "Ik vind dat raar, je moet het Vincent vragen"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Velen vragen zich af hoe de dagelijkse werking op Anderlecht nu gebeurt. Wat is de rol van Vincent Kompany en die van Michael Verschueren? En heeft de technisch directeur inspraak in het sportief gebeuren?

Verschueren zegt dat hij Kompany in vraag durft stellen. "Ja hoor. Maar wat voor een vraag is dat? Ik zet de koffie voor die mannen, of wat? Ik vind niet dat een Directeur Sport er is om zijn staf voortdurend in vraag te stellen of tegen te spreken. Vincent en Frank en de rest van de staf zijn de experten", zegt hij in HLN.

"Wél stel ik vragen, en geef ik mijn mening. Vorige maandag zat ik samen met Vincent en Frank en heb ik gevraagd waarom tegen Kortrijk vanaf minuut één ons spel zo traag verliep – ‘We zijn niet als een tank gestart', heb ik geopperd. Nochtans was dat wél zo in Waregem.”

‘It's a bit of a tricky one to answer'? Zo reageerde Kompany toen hem in Engeland de vraag gesteld werd of hij achter de beslissing stond om Vercauteren te halen. "Ik vind dat raar, omdat ik samen met Vincent een shortlist heb samen­gesteld om een vervanger voor Simon Davies te vinden, en op die shortlist stond Franky helemaal bovenaan. Je moet het Vincent vragen", aldus Verschueren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties