Is dit de ideale oplossing voor transfersoap rond Jonathan David? "Dan kan Gent twee keer cashen"

Is dit de ideale oplossing voor transfersoap rond Jonathan David? "Dan kan Gent twee keer cashen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt de transfersoap van deze Belgische transferzomer te gaan worden: wat gaat er gebeuren met Jonathan David? De Canadese aanvaller heeft duidelijk gemaakt dat hij naar Lille wil. Gent reageerde kwaad en wees naar zijn manager. Maar hoe komen ze eruit?

David houden tegen zijn zin heeft weinig zin. Maar ze willen hem graag houden om de poort naar de CL open te beuken. "Michel Louwagie heeft gelijk dat hij aan zijn vraagprijs vasthoudt. Da's deel van het transferspel", aldus Marc Degryse.

Hij heeft ook een oplossing voor de patstelling. "AA Gent wil zich graag plaatsen voor de Champions League. David wil naar Lille. Waarom geen constructie uitdenken waarbij David de voorrondes van de Champions League nog afwerkt met Gent, en daarvoor een financiële tegemoetkoming krijgt? In het ideale scenario cashen de Buffalo's dan twee keer - één keer voor de Champions League, en één keer voor de transfer. Natuurlijk kan dat alleen als de speler daar zelf voor te vinden is. Maar er zullen altijd mogelijkheden zijn om tot een akkoord te geraken waar alle partijen een goede zaak mee doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties