🎥 Voormalige Rode Duivel is duidelijk: "Kompany beste centrale verdediger ooit in de Premier League"

🎥 Voormalige Rode Duivel is duidelijk: "Kompany beste centrale verdediger ooit in de Premier League"
Foto: © photonews

Wie de actieve voetbalcarrière van Vincent Kompany onder de loep neemt, kan alleen maar heel veel lof hebben voor wat hij allemaal heeft bereikt. Ook Christian Kabasele heeft niets dan lof voor hem en noemt hem zelfs de beste centrale verdediger die ooit in de Premier League speelde.

Christian Kabasele verhuisde in 2016 van KRC Genk naar Watford. De Engelse club is inmiddels wel gedegradeerd naar The Championship. Kabasele praatte in een podcast over zijn periode bij Watford en oordeelde dat het nooit tot die degradatie mocht komen. De nationale ploeg was een ander onderwerp dat aan bod kwam.

Kabasele heeft al drie jaar niet meer voor de Rode Duivels gespeeld, maar hoopt nog wel op een terugkeer. De concurrentie is uiteraard sowieso moordend met spelers als Jan Vertonghen en Toby Alderweireld. Voor hij een punt zette achter zijn carrière was er dan ook nog Vincent Kompany.

De vraagsteller had het ook even over Kompany en noemte hem misschien één van de beste centrale verdedigers in de Premier League-geschiedenis. Kabasele was er rap bij om te corrigere: "Kompany was de beste ooit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties