Reactie Ivan Leko na de nul op negen tegen Zulte Waregem: "Het mooie weer is voorbij, tijd om karakter te tonen"

Alyssa Saliou
| 45 reacties
Ivan Leko na de nul op negen tegen Zulte Waregem: "Het mooie weer is voorbij, tijd om karakter te tonen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp verloor thuis van Zulte Waregem en blijft zo achter met nul op negen. Coach Ivan Leko is teleurgesteld, maar kijkt ook voorbij deze wedstrijden.

"Ik ben teleurgesteld in mijn team. We zijn goed gestart. Tijdens de eerste twintig, dertig minuten hebben we meerdere kansen gecreëerd. Maar dan ging de intensiteit naar beneden. We lieten Zulte in de wedstrijd komen. Ze scoorden uit het eerste gevaar dat ze brachten. Het laatste kwartier van de eerste helft domineerden ze dan ook helemaal. "

We zagen deze wedstrijd een Antwerp dat wel kansen creëerde maar de afwerking leek maar niet te lukken:

"We wilden mooi voetbal brengen, en dat is leuk. Maar als je aan het verliezen bent en niet goed in de wedstrijd zit moet je durven doorzetten. Doen wat je moet doen om te winnen." Aldus de coach.

"De voorbije maanden hebben we gezien dat voetbal mooi kan zijn. We hebben belangrijke wedstrijden gewonnen. Doelstellingen behaald. Maar voor mij en mijn staf is het mooie weer nu over. We moeten herbronnen en oplossingen vinden. Nu het even niet zo goed gaat moeten we met heel de ploeg karakter tonen." sluit de trainer af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties