Floptransfer moet deze winter opkrassen bij Club Brugge: "Hij haalt te weinig rendement"

Seppe Frans
| 14 reacties
Floptransfer moet deze winter opkrassen bij Club Brugge: "Hij haalt te weinig rendement"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorig jaar kwam Michael Krmencik nog met hoge verwachtingen over van Viktoria Plzn, deze winter mag hij alweer vertrekken bij Club Brugge. Door de ontbolstering van jeugdproduct Charles De Ketelare komt de Tsjech niet meer in het stuk voor.

Een jaar geleden was Club Brugge druk in de weer met de komst van het wonderkind Adolfo Gaich. De Argentijn bleek te duur dus botste blauw-zwart op Michael Krmencik. De spits scoorde dat seizoen in 20 competitiewedstrijden maar liefst 10 doelpunten voor Viktoria Plzen. Een jaar later lijkt het dus einde verhaal voor de Tsjech in Brugge. 

In 19 wedstrijden trof Krmencik nog maar driemaal raak, maar brengt hij ook niet voldoende bij aan het spel: "Michael Krmencik toont te weinig rendement. We moeten deze winter op jacht naar de beste oplossing voor beide partijen", klonk het bij trainer Clement. Uit de ploeg gespeeld door een 19-jarig wonderkind? "Sinds het diep opstellen van Charles De Ketelaere is het makkelijker voetballen voor de selectie" aldus de coach. Ondanks de ontbolstering van het jeugdproduct is de landskampioen nog steeds op zoek naar een nieuwe centrumspits voor wat extra diepte in de kern. Michael Krmencik moet dan wel eerst de club verlaten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties